Schaak-Off Soest op 24 september

SSC doet mee met het nieuwe toernooi de “Schaak-Off” van de Nederlandse Schaakbond om te vieren dat we weer fysiek mogen schaken.

WAT IS DE SCHAAK-OFF?

Het Schaak-Off toernooi is een landelijk schaaktoernooi voor alle schaakliefhebbers, bestaande uit lokale voorrondes op de club, waarvan onze club er een is. Winnaars van deze voorrondes kwalificeren zich voor de regionale wedstrijden, waarbij tegen andere schakers uit de provincie gestreden wordt om een ticket in de landelijke eindfinale! De Schaak-Off is zowel voor bestaande leden, als voor nieuwe schaakliefhebbers. Bij gelijke stand gaan meerdere deelnemers door en als een winnaar niet naar de volgende ronde wil, kan de vereniging een volgende speler doorschuiven.

Alle wedstrijden vinden fysiek plaats op onze club, want we willen tenslotte vieren dat dit weer mogelijk is!

VOOR WIE?

Heel simpel, voor al onze leden en nieuwe schaakliefhebbers uit de omgeving! De indeling geschiedt op basis van ervaring en niveau. Zo zorgen wij ervoor dat iedereen op zijn/haar niveau kan meedoen.

Ken je ook schaakliefhebbers uit de omgeving die misschien wel mee zouden willen doen, wijs ze dan op deze mogelijkheid. Jullie zijn onze beste ambassadeurs!

HOE WERKT HET?

Speeldatum Soest: vrijdag 24 september 2021

Starttijd: 20:00 uur

Locatie: Gildehuis aan de Steenhoffstraat 46 in Soest (zie https://ssc1922.nl/locatie/ )

Speelschema:

  • ronde 1: 20:00 – 20:50
  • ronde 2: 21:00 – 21:50
  • ronde 3: 22:00 – 22:50

Iedereen speelt 3 ronden van ca. 50 minuten (20 minuten plus 5 seconden increment). Van elke poule plaatsen de winnaars zich voor de regionale ronde.

INSCHRIJVEN

Inschrijven kan als volgt: via de landelijke Schaak-Off website: www.schaakoff.nl. Je kiest dan “inschrijven” voor provincie Utrecht en stad Soest.

Na je inschrijving ontvang je een ontvangstbevestiging per mail en wordt jouw deelname geregistreerd. Later ontvang je van ons een mail met alle informatie over het toernooi en hoe laat je verwacht wordt.

Dit bericht is geplaatst in Jeugd, Senioren, Toernooi. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.