Interne competitie 2021 – 1e rapidavond

Afgelopen vrijdag was de eerste rapidavond van het seizoen. Het was weer een gezellig druk bezette avond met in totaal 24 schakers! De eerste rondes van de rapidcompetitie hebben veel wedstrijden met een redelijk ratingverschil maar toch waren er spannende partijen. Aan het eind van de avond waren 3 spelers ongeslagen: Arie, Eric en Gerrit gaan aan de leiding in de rapidcompetitie met 3 uit 3.De volgende rapidavond is op 7 januari 2022. Aankomende vrijdag gaan we verder met ronde 6 van de interne competitie. Zaterdag speelt het KNSB team thuis tegen Oegstgeest.

Dit bericht is geplaatst in Interne Competitie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.