Start schaakseizoen

De zomerperiode loopt ten einde en het is alweer september: dat betekent dat het nieuwe schaakseizoen begint. Aankomende vrijdag (2 september) is de algemene ledenvergadering en de week erna starten we traditioneel met de simultaan tegen de clubkampioen van vorig seizoen: Eric de Haan.


In de weken erna beginnen de verschillende competities weer, met dit jaar naast de gebruikelijke lange partijen en rapid partijen ook een aantal avonden voor snelschaak, de thema-avonden, die vorig jaar een groot succes waren, en natuurlijk jubileumactiviteiten. Al met al een druk jaar, om het allemaal passend te maken zal de interne competitie (lange partijen) dit jaar 3 rondes korter zijn en nu maar hopen dat we niet weer een (gedeeltelijke) lockdown krijgen.


We hopen zo snel mogelijk een volledige jaarplanning te maken, maar dit wacht nog op de indeling van de regionale acht en zestallen competitie.


Wellicht tot vrijdag en anders tot volgende week om het Eric zo zwaar mogelijk te maken,met vriendelijke groet,

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.