Jubileum simultaan 18 maart

Ter ere van het 100-jarig jubileum van de Soester Schaakclub SSC worden op zaterdag 18 maart twee schaaksimultaans voor zowel jeugd als volwassenen in de Raadzaal van het Gemeentehuis te Soest georganiseerd.
Iedereen uit Soest die het schaken een warm hart toedraagt is van harte welkom. Een evenement als dit in de raadzaal van het gemeentehuis wordt een onvergetelijke dag en wat is er mooier dan een grote schaker te verslaan!

Simultaan voor de jeugd

Om 10:30 uur in de ochtend is er een simultaan voor de jeugd t/m 15 jaar.

Deze simultaan wordt gegeven door Eric de Haan. Eric is een gerenommeerde schaker en al vele jaren clubkampioen van SSC. Agenda: Simultaan voor de jeugd

Simultaan voor volwassenen

Om 13:30 uur vindt de simultaan voor volwassenen plaats. Deze simultaan wordt gegeven door grootmeester Hugo ten Hertog van de schaakvereniging Paul Keres uit Utrecht. Agenda: Simultaan voor volwassenen

Aanmelden

U kunt zich uiterlijk tot 10 maart aan melden via de site sportinsoest.nl, maar ook rechtstreeks bij de schaakclub via info@ssc1922.nl .

Leden van SSC worden voor deze simultaans uitgenodigd, maar de bedoeling is dat vooral niet leden van de schaakclub voorrang krijgen bij de toelatingsselectie. Geef u dus op!

Dit bericht is geplaatst in Jeugd, Jubileum, Senioren, Toernooi. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.