Hemelvaartstoernooi 2023 groot succes

Dit jaar was het Hemelvaartstoernooi niet alleen beter, maar ook sterker bezet. Niet alleen de hoogste A – groep, maar ook de beide andere groepen waren sterker dan ze de afgelopen jaren zijn geweest.

In de A groep was het de hele dag spannend, elke ronde waren er op basis van de score andere favorieten aan te wijzen. Maar uiteindelijk naar ronde 7 was het de Soesters favoriet Eric de Haan die het toernooi wist te winnen op een half punt met 6 uit 7.

Ook in de B groep was een score van 6 uit 7 voldoende voor de eerste plaats: Gerrit Legemaat, een vertrouwd gezicht op het toernooi, won deze groep. Hij speelde het hele toernooi in de bovenste regionen van de groep en won uiteindelijk met een vol punt voor op de nummers 2 en 3

In de C groep speelde veel jeugdschakers mee, maar konden uiteindelijk nog niet meespelen voor de podiumplaatsen. 6 uit 7 bleek de score die nodig was voor een eerste plaats, ongeacht de groep. Alleen in groep C wisten twee deelnemers die score te behalen en deelde de eerste plaats: Danny Oppers en Jesse de Boerdere.

Een geslaagde editie en volgend jaar op 9 mei hopelijk net z’n geslaagde!

Eindstand Groep A

Eindstand Groep B

Eindstand Groep C

Dit bericht is geplaatst in Hemelvaarttoernooi, Jeugd, Senioren, Toernooi met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.