Winnaar jeugdsnelschaaktoernooi 2023 bekend

Vrijdag 6 oktober heeft het eerste snelschaaktoernooi voor jeugdspelers van de Soester schaakclub plaatsgevonden. Hiervoor werd geschaakt met de klok (tempo 5+0; zonder noteren). Vooraf was Wouter Terlouw de grote ratingfavoriet en hij wist zijn status waar te maken door alle rondes te winnen. Daarachter was het echter zeer spannend. Uiteindelijk bleek Niels tweede op een half puntje voor Frank en Matthijs. Voor de derde plek was dus een barrage nodig die Frank wist te winnen na een spannende partij met veel toeschouwers. De eerste drie spelers kregen een medaille, maar ook de andere schakertjes vonden het een leuk toernooi.

Dit bericht is geplaatst in Jeugd, Toernooi. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.