Interne competitie 2021 – 1e ronde

Afgelopen vrijdag 16 september 2021 was de tweede ronde van de interne competitie. Deze viel gelijk met de start van de externe competitie voor zowel het KNSB team (op zaterdag) als het eerste regionale team. Verwacht werd dus dat het een rustige avond zou worden onder leiding van Bram, die mijn taken waarnam, waarvoor mijn dank. Echter waren er een groot aantal jeugdleden die ook bij de volwassenen mee kwamen spelen.Teun wist voor de tweede keer zijn partij te winnen en staat nu in de bovenste regionen van de stand, maar de eerste plaats is voor Eric die in een onderlinge partij won van de vorige koploper René.Voor aankomende vrijdag staat de Schaak-Off (rapid) gepland, onder leiding van Stefan Florijn. Volgende week gaan we nog sneller spelen, met het Snelschaakkampioenschap, de reguliere competitie gaat weer verder op 8 oktober.

Dit bericht is geplaatst in Interne Competitie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.