Interne Competitie 2021 – 2e ronde

Afgelopen vrijdag 2 oktober 2021 was het snelschaaktoernooi. Dit jaar met veel jeugdspelers en die deden zeker niet voor spek en bonen mee. Maar de toernooiwinst leek al vrij snel naar Eric te gaan, die in de voorrondes geen enkele partij verloor. Echter in de finalepoule werd het toch nog lastig, de verschillen in de bovenste poule waren klein. Maar de winnaar en Snelschaakkampioen is Eric de Haan! Gevolgd door Yehuda, die een puntje wist te pakken tegen de kampioen, en René.In poule B en C had de winnaar het een stuk eenvoudiger. Respectievelijk Marijke en Bram wonnen alle wedstrijden en de poule. Op een kleine afstand kwamen in beide poules wel jeugdleden; Wouter en Jelle haalden de tweede plaatsen en zijn zeker spelers om in de toekomst voor uit te kijken.

Dit bericht is geplaatst in Interne Competitie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.