Interne Competitie 2021 – 4e ronde

Afgelopen week 15 oktober was de vierde ronde van de interne competitie. De zaal zat lekker vol met schakers waaronder jeugdleden, potentieel nieuwe leden en leden die we al een tijdje niet (op de vrijdag) gezien hebben. Laten we de komende weken ook zorgen voor z’n mooie opkomst.Naast veel partijen waren het ook nog spannende partijen, met onder andere de partij voor de eerste plaats tussen René en Teun. Een bloedstollende partij waarbij Teun lange tijd de betere stelling had, echter in de tijdnood fase wist René het tij te keren en toch de partij te winnen en hiermee de eerste positie alleen inneemt. Teun gaat wel nog aan de leiding in de strijd voor de ratingprijzen.Aankomende vrijdag is de vijfde ronde van de competitie, onder leiding van Bram Ruiter. ikzelf speel met het eerste regionale team thuis tegen ZZC. Volgende week is de eerste rapidavond van het seizoen.

Nog een huishoudelijke mededeling:Zolang er interne partijen worden gespeeld in de grote zaal is deze zaal alleen daarvoor bedoeld, voor alle gezelligheidsactiviteiten (spelletjes, uitgebreide gesprekken,…) moet naar elders uitgeweken worden (bijv.: de kleine zaal indien beschikbaar). Laten we er met zijn alle voor blijven zorgen dat iedereen onder rustige omstandigheden haar/zijn partij kan spelen!

Wedstrijden Ronde 4 – 15 oktober

René Molenaar – Teun Roerbag 1 – 0
Bram Ruiter – Eric de Haan 0 – 1
Hans Bakker – Mark van der Kruijk ½ – ½
Max van ’t Klooster – Jan van Bakel 0 – 1
Jeroen Smits – Arie van der Burch 0 – 1
Arnoud van Ginkel – Yehuda Pelter 1 – 0
Koen Vegter – Mattias van der Wal 0 – 1
Lennard Maltha – Koen Reefman 0 – 1
Toos – Peter Verhaagen 0 – 1
Lester Moorman – Rob Prinzen 0 – 1

Stand

Dit bericht is geplaatst in Interne Competitie. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.