Interne competitie 2021 – 5e ronde

Afgelopen vrijdag was de vijfde ronde in de interne competitie. Ditmaal onder leiding van Bram, aangezien Jeroen Smits met Soest 1 moest spelen tegen ZZC 2. Soest 1 won deze thuiswedstrijd uiteindelijk met 4.5 – 1.5, maar het ging niet zo gemakkelijk als de uitslag wellicht doet vermoeden.

Intern was het ook spannend. Bovenin moest René zijn koppositie verdedigen en dat is hem gelukt, hij gaat nog steeds aan de leiding. Mede omdat nummer 2 Eric een zware tegenstander trof in Adriaan en deze ronde niet wist te winnen. Voor de rating prijzen veranderde er wel wat, Teun was met vakantie en daarvan konden de andere gebruik maken om hem in te halen. Dat lukte WIm en Jeroen, maar met nog 4 rondes te gaan kan er nog van alles veranderen.

Aanstaande vrijdag is de eerste rapidavond van het seizoen. We spelen dan drie rondes op de avond met 20 min + 5 sec/zet per persoon per partij. De eerste ronde start om 20 uur en het streven is elk uur een ronde te laten starten, met om 22 uur de laatste ronde van de avond.

Dit bericht is geplaatst in Interne Competitie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.