Interne competitie 2021 – 6e ronde

Afgelopen week was ronde 6 van de interne competitie en waren er externe wedstrijden in hetzelfde weekend. Op vrijdagavond speelde Soest 2 tegen Wageningen 2 in de regionale competitie, helaas kwamen ze net tekort en verloren met 2,5-3,5. Op zaterdag ging het met het knsb team beter, ze wonnen met 4,5-3,5 van Oegstgeest.

Intern is het ook nog steeds spannend. René blijft aan de leiding met een voorsprong van 83 punten, maar daarachter is het zelfs heel spannend. Voor de ratingprijzen zijn de verschillen minimaal, Jeroen leidt bij tot 1850 en Teun bij tot 1500.

Aankomende vrijdag is ronde 7 van de interne competitie. Soest 1 (regionaal) speelt die avond uit tegen Moira Domtoren 3. Ik speel zelf uit, Wouter Visser zal de indeling doen. De controle op coronatoegangsbewijzen doet hij samen met Mattias.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.