Corona-regels schoolschaken 2021 – uitgesteld

update 20 november 2021: helaas heeft het bestuur moeten besluiten om het schoolschaak toernooi toch uit te stellen. Wij hopen later dit schooljaar alsnog een leuk toernooi te kunnen organiseren!

Het schoolschaken op woensdag 24 november 2021 is een sportevenement en wij willen dat zo veilig mogelijk organiseren binnen de geldende Corona-regels.

De ruimte bij de schaakclub is beperkt, dus we zullen twee ruimtes beschikbaar stellen. De grote speelzaal is alleen toegankelijk voor schakende kinderen, organisatie en (bij de start van iedere ronde) de teambegeleiding. In de kleine zaal kan de begeleiding wachten tijdens de schaakpartijen. Tijdens elke ronde zijn dus alleen de kinderen en organisatie in de grote zaal.

De Coronacheck-plicht geldt voor iedereen van 18 jaar en ouder, inclusief teamleiders, wedstrijdleiders en organisatie. Alle overige bezoekers (bijvoorbeeld ouders en leraren die niet als teamleider staan aangemeld), kunnen helaas niet binnen bij de schaakclub wachten omdat publiek niet is toegestaan.

De prijsuitreiking zullen we, indien het weer dit toelaat, buiten doen op het parkeerterrein.

Het is belangrijk om bij klachten thuis te blijven en te testen. De organisatie zal daarom soepel omgaan met wijzigingen in de teamopstelling. Handen schudden bij het begin van de partij doen we uiteraard niet. Verder is het advies, houd je zoveel mogelijk aan de 1,5 meter regel, draag een mondkapje op plekken waar dat niet mogelijk is en vermijdt onnodige drukte.

De organisatie volgt de regels en mochten er nieuwe ontwikkelingen zijn, zullen wij dit bericht bijwerken

Dit bericht is geplaatst in Schoolschaak, Toernooi. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.