Corona-maatregelen + online schaken eind 2021

Met de aankondiging van de nieuwe corona maatregelen, oa sluiting sport na 17 uur, is de schaakclub de komende weken gesloten. Zodra de vereniging weer open mag krijgt u hier bericht over, maar dit zal op zijn vroegst in 2022 zijn (Gezien kerstavond en Oudjaarsdag op vrijdag vallen).

Voor komende vrijdag gaan we weer online schaken op chess.com. mocht je je daar nog niet aangemeld hebben; kun je een account aanmaken en vervolgens bij clubs zoek naar “Soester Schaakclub”, daarna kun je meespelen met de clubtoernooien.

Zie ook Online schaak

Dit bericht is geplaatst in Senioren. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.