Interne competitie 2021 – 9e ronde

Afgelopen vrijdag was de negende ronde van de interne competitie. En is naast de laatste ronde van de eerste periode ook de laatste ronde van het kalenderjaar geworden.

De laatste ronde was nog een spannende ronde. De periodekampioen was na de indeling bekend, René had een voorsprong die meer dan voldoende was om ook bij verlies de periode te winnen. René is uds periodekampioen geworden! Voor de ratingprijzen was het nog wel spannend, met hele kleine verschillen. Voor de ratingprijs tot 1850 is Jeroen de beste speler, die dankzij een remise in de sgs bekerwedstrijd achtervolgers voorblijft. (de bekerwedstrijd werd wel verloren na snelschaken). Tot 1500 was er nog wel een verschuiving. Hans speelde een sterke laatste ronde, waarin hij won van periodekampioen René, en is daarmee de beste speler tot 1500!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.