Interne competitie 2021 – 10e ronde

Afgelopen vrijdag was weer de eerste clubavond in het Gildehuis na de lockdown. Ondanks nog een aantal beperkende maatregelen waren er toch 9 partijen. Het was de eerste ronde van de nieuwe periode met meteen een verrassing: Arnoud gaat in deze tweede periode aan de leiding na een mooie overwinning tegen Gerrit. Maar we zijn pas weer net begonnen dus er kan nog vanalles gebeuren.

Gezien de lockdown van afgelopen weken heb ik in de planning iets moeten schuiven. Gevolg daarvan is dat we de competitie dit seizoen over slechts 2 periodes van 9 rondes spelen, een derde periode zou (zonder onderbrekingen) betekenen dat we pas in juli klaar zijn met de reguliere rondes. Er wordt nog nagedacht over een alternatief voor de vrije vrijdagen op het eind van het seizoen.

De maatregelen blijven de komende weken hetzelfde:
coronatoegangsbewijs is verplicht, mondkapje en 1.5 meter afstand behalve tijdens schaken verplicht,na het schaken nog even napraten is prima, maar we zijn geen café tot laat op de avond.

Dit bericht is geplaatst in Interne Competitie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.