Interne competitie 2021 – 13e ronde

Afgelopen vrijdag was ronde 13 van de interne competitie, onder leiding van Mattias. Daarnaast waren er 2 externe wedstrijden: Soest 1 speelde uit tegen Baarn 1 en Soest 2 kreeg Bennekom 1 op bezoek. Helaas liepen beide slecht af voor Soest. In Baarn werd met 4 – 2 verloren en ook bij de thuiswedstrijd kwam Soest niet verder dan 5 – 1 verlies.

Intern bleven er nog maar weinig partijen over, onder andere de wedstrijd tussen knsb spelers Eric en Arie, die voor de tweede maal dit seizoen tegenover elkaar zaten. Ditmaal was er wel een winnaar: Eric. In de stand niet veel verschuivingen: Eric blijft aan kop, met een iets grotere voorsprong op nummer 2 Jeroen. Alleen voor de ratingprijs 1500 is er een nieuwe nummer 1, Henk heeft Luan nipt ingehaald maar er kan nog van alles gebeuren.

Aankomende vrijdag is er wederom interne competitie, de week erna is er een rapid-avond. Vrijdag speelt ook het viertal nog thuis tegen V&O.

De corona maatregelen zijn ook versoepeld: vanaf aankomende vrijdag is het mondkapje en de anderhalve meter niet meer verplicht, maar blijf om elkaar denken en respecteer het als iemand wel wat meer afstand wil houden.

Dit bericht is geplaatst in Interne Competitie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.