Wouter Terlouw regionaal kampioen D

Afgelopen weekend is jeugdlid Wouter Terlouw wederom regionaal kampioen geworden in zijn leefdtijdscategorie. Dit jaar als 11-jarige in de D-categorie (t/m 12 jaar). Wouter won met een score van 8/9 en hoefde slechts twee remises toe te staan.

Wouter met oranje sweater naast de meisjes-kampioene Emma, vriend Marnik van HSG die mooi derde werd en de sterk spelende Nishaaz

Complimenten ook voor de organisatie, want er waren zelfs meerdere live-borden aanwezig en alle ouders konden prima zitten in het Amersfoortse denksportcentrum. De partijen en uitslagen zijn hier terug te vinden:

https://www.sgs-schaakbond.nl/?p=5228

Overigens heeft Wouter niet stilgezeten, want op de donderdag en vrijdag voorafgaand aan het SGS kampioenschap reisde hij af naar Apeldoorn. Daar wist hij ook het Open Apeldoorns Jeugd Kampioenschap 2022 te winnen. Hier was wel een barrage voor nodig tegen Elysia Feng uit Eindhoven!

https://www.schaakstad-apeldoorn.nl/jeugd/oajk/#eindstanden

Op de achtergrond GM Roeland en toptalent Eline Roebers
Dit bericht is geplaatst in Jeugd. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.