Rapidcompetitie – derde avond

Afgelopen vrijdag was de derde avond in de rapidcompetitie. Op het begin van de avond gingen Arie en Eric aan de leiding. Beide hadden tot dan toe alle partijen gewonnen, behalve het onderlinge duel dat in remise eindigde. Eric begon de avond met meteen een lastige tegenstander: Gerrit, en incasseerde in die partij zijn eerste verlies van dit rapidseizoen. Arie bleef, ondanks dat hij zelf zei dat hij niet alle partijen had moeten winnen, de derde avond wel
Arie gaat nu aan de leiding in de rapidcompetitie met 8.5 uit 9, gevolgd door Eric (7.5) en Gerrit (7). Maar het seizoen is nog niet voorbij.

Aankomende vrijdag een keer geen competitie, maar wel een avond geheel in het thema van het Spaans. Met naast de spaanse opening ook allerlei lekkere spaanse hapjes en drankjes. Dus kom langs om te zien wat Stefan allemaal voor ons in petto heeft!

Dit bericht is geplaatst in Interne Competitie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.