Soester Schoolschaaktoernooi 2022

De Soester Schaakclub organiseert het Schoolschaaktoernooi voor basisscholen op woensdagmiddag 30 november 2022. De afgelopen jaren was het toernooi een groot succes. In 2019 waren 7 scholen vertegenwoordigd met in totaal 14 teams! Helaas heeft het Soester schoolschaaktoernooi in 2020 en 2021 niet plaats kunnen vinden. Elke school kan met één of meerdere teams van elk vier spelers meedoen. De kampioen plaatst zich voor het regionale kampioenschap!

Meer informatie op de pagina van het Schoolschaak toernooi

Dit bericht is geplaatst in Schoolschaak, Toernooi. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.