Start seizoen 2023 – 2024

De zomer loopt ten einde en ook de scholen zijn alweer begonnen, dat betekent dat de schaakclub niet achter kan blijven. Vrijdag 1 september is de start van het nieuwe seizoen voor zowel jeugd, vanaf 18:30 en volwassenen, vanaf 20:00. Voor de jeugd gaat het schaken meteen van start en zij kunnen laten zien het niet verleerd te zijn in de zomervakantie. Om 20:00 is eerst de algemene ledenvergadering, daarna kan er nog vrij geschaakt worden. Op 8 september zal om 20:00 regerend clubkampioen Eric de Haan een simultaan spelen, waarin iedereen de kans krijgt toch een keer een punt tegen hem te pakken!

Dit bericht is geplaatst in Interne Competitie, Jeugd, Senioren. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.