Clubkampioen Simultaan

Afgelopen vrijdag was de opening van het nieuwe schaakseizoen met de traditionele simultaan tegen de regerend clubkampioen. Ditmaal nam Eric de Haan het op tegen 18 clubleden van verschillende niveau’s, waaronder ook een aantal jeugdleden. Eric speelde dit jaar zeer sterk en had zijn eerste overwinning naar anderhalf uur te pakken; Jeroen gaf op nadat meerdere witte stukken zijn stelling binnen waren gedrongen.

Ook de rest had het moeilijk tegen de simultaangever, als laatste speelde jeugdtalent Wouter nog. Maar 1 tegen 1 werd het ook voor hem te lastig. De eer van de vereniging werd op de avond hooggehouden door Jos Nooijen die als enige een remise wist te behalen. Al met al een zeer goede avond voor Eric met een monsterscore van 17┬Ż uit 18.

Dit bericht is geplaatst in Senioren. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.