Verslag simultaan jeugd

Op vrijdagavond 8 september 2023 hebben we het seizoen bij de jeugd geopend met een simultaan gegeven door de twee beste jeugdspelers: Boaz tegen stap 1-2 en Wouter tegen stap 3, 4 en 5 .

Uit betrouwbare bron was vernomen dat Wouter agressief en aanvallend zou spelen, hij zou ze allemaal wel even pakken. En ja inderdaad heeft hij ze bijna alle 10 verslagen. Alleen Thomas was hem toch de baas; in een paard pionnen eindspel moest Wouter zich toch gewonnen geven ( Thomas had 2 pionnen meer). Wouter was er toch niet tevreden over. Huluskan heeft Wouter goed partij gegeven en zo ook de anderen wel.

Boaz gaf tegelijk het simultaan tegen de 1 en 2 stappers. Boaz heeft heel wat stappen gedaan ( rondjes gelopen) hij speelde leuk,  hier en daar moest hij wat langere tijd besteden aan de partij, Jurian ( pas op de club, talent! ) Enderhan (miste ergens mat in 1) Joep en Yassan wonnen hun partij,  maar de andere 6 wist Boaz wel te winnen ( met latere hulp van Dirk,  Boaz had het te druk !! ) heel goed van allemaal,  een gezellige clubavond met de jeugd. 

Dit bericht is geplaatst in Jeugd. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.