Driesprong onbedreigd winnaar Schoolschaaktoernooi 2023

Op 15 november heeft de Soester Schaakclub SSC een schoolschaaktoernooi voor alle basisscholen in Soest en Soesterberg georganiseerd in het Gildehuis. Aan het toernooi deden in totaal negen scholen mee met 109 kinderen, begeleid door een groot aantal ouders en teamleiders. 

Er werden in totaal zes van de zeven geplande rondes gespeeld, maar vooral voor de kleine kinderen was dit meer dan voldoende. ,,Alle kinderen waren superenthousiast en deden goed mee. Dit was zeker te merken aan het begin van iedere ronde. Het werd dan doodstil in de zaal en de kinderen speelden erg geconcentreerd zoals dat bij schaken hoort’’, vertelt de Soester Schaakclub SSC. 

Aan het eind van de dag was De Driesprong team 1 de onbedreigde winnaar. 1e Van der Hucht team 1 eindigde tweede en De Driesprong team 3 belandde op de derde plaats. De Driesprong kreeg daarmee de wisselbeker mee naar school. De spelers van de genoemde teams ontvingen een medaille en alle andere kinderen gingen met een vaantje naar huis.

Meer foto’s : https://www.benvanvlierden.nl/Schoolschaak_2023/index.html

Dit bericht is geplaatst in Jeugd, Schoolschaak, Toernooi. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.